Ett tryggt val för den mindre verksamheten till den stora kedjan.

EasyPos integrationer

Som företagare idag behöver man ofta många system för att sköta sin verksamhet. Easypos har en mängd integrationer till andra system. Kopplingarna gör att du kan effektivisera och lägga din tid på det som är viktigt för dig istället. Du kan bl.a. synkronisera dina lagersaldon med din e-handel, automatisera bokföring, koppla på bokningssystem till att ha en integrerad betalkortsterminal.

System

Affärssystem

EasyPos samarbetar med de vanligaste affärssystemen som Fortnox och Visma, men även med större system som SAP och Jeeves. EasyPos integrerar med order, fakturor, artiklar, lager kunder och redovisning.

Logistik

Har ni behov av ett avancerat system för inventering, direktintegration med leverantörer, lagerflytt, avancerad försäljningsstatistik samarbetar vi med CleverApps. EasyPos har realtidsintegration med CleverApps med försäljning, artiklar och lager.

Ordersystem

EasyPos har ett eget utvecklat ordersystem för att skicka order mellan olika butiker eller lokalt. Men EasyPos integrerar också med andra ordersystem och journalsystem som t ex MittVaccin, Golfens IT-system (GIT) och EON Tyre. EasyPos har också färdiga API:er för att integrera med just ert system.

Presentkort

EasyPos är integrerade med presentkortsystem från Retain24, CleverApps GiftCard och EML. EasyPos har också ett eget presentkortsystem för att utfärda egna presentkort och tillgodokvitton.

Betalmedel

I EasyPos finns stöd för ca 35 olika betalmedel och utökas ständigt. Förutom de vanligaste betalsätten som kontant, kontokort, faktura etc. Stödjer EasyPos också olika Swishbetalningar direkt i kassan med koppling direkt till er bank eller via GetSwish.

Digitala Kvitton

I EasyPos kan ni välja digitala kvitton och digital papperskorg med Kivra eller EasyPos eget system.

Webbshop

Många butiker vill ha sina webbshoppar integrerade med kassan. Vi har öppna API:er för att enkelt koppla ihop EasyPos med er Webbshop. EasyPos kan hämta order, skapa kvitton samt synkronisera lager och artiklar. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

EasyPos integrerar också med SplitGrid (konsignation), Lojalitetssystem, SVEA (faktura direkt), Klarna via Nets etc. Om flera kunder efterfrågar andra integrationer och att vi anser att det är ett bra system integrerar vi gärna med dem.

Utrustning

EasyPos stödjer de flesta på marknaden förekommande PC, Android och IOS samt kvittoskrivare, skanners, kassalådor och kunddisplayer men det är ändå viktigt att ni kontaktar oss för att säkerställa att just er utrustning fungerar. Vi samarbetar med nedanstående leverantörer om ni vill köpa utrustning av oss.

Verifone

EasyPos integrerar med betalterminaler från Verifone. Ni kan välja mellan nätverk eller WiFi kopplade terminaler.

Nets

EasyPos integrerar med betalterminaler från Nets. Ni kan välja mellan USB eller nätverkskopplade terminaler. EasyPos stödjer även IUN, kioskterminaler.

Box Technologies

EasyPos säljer Box Technologies hela utbud av PC, kunddisplayer, kvittoskrivare och kassalådor. Det är en mycket hög standard på dessa produkter och vi lämnar 3 års garanti.

Opticon

Opticon har alla möjliga modeller av skanners av mycket hög kvalitet. Det finns både stationära, trådlösa och med USB-sladd.

Partners

Vi samarbetar med kvalificerade partners som bidrar med att göra vårt erbjudande till ett av marknadens bästa system.

   08 – 730 14 14
   info@easypos.se