Ett tryggt val för den mindre verksamheten till den stora kedjan.

Medelstor verksamhet

Molnbaserat och kostnadseffektivt kassasystem för medelstora verksamheter vanligtvis med flera kassor

En kassörska som ger över tygpåsar med kläder till kunden vid kassan i butiken.

EasyPos är ett komplett kassasystem med funktioner och integrationer som passar de flesta medelstora verksamheter och branscher.

Det går att kombinera er verksamhet med enklare mobila kassor, självbetjäningskiosker och utgångskassor allt i samma system. EasyPos har ingen bindningstid, enkel uppstart och telefonsupport ingår.

 

Vanliga funktioner för den medelstora verksamheten

Den medelstora verksamheten t ex restauranger, medelstora butiker(retail), gym och golfklubbar har större behov av integrationer med olika kringsystem t.ex. logistiksystem, ordersystem, affärssystem, bokningssystem och bokföringssystem. Läs mer under rubriken Integrationer. Det ställs ofta krav på hanteringen av artiklar och lager. Integrationer ska ske i realtid t ex mellan ordersystem och kassa. Behov av egna presentkort, kundklubb och lojalitet. Önskemål finns också av kampanjhantering, schemalagda rabatter, streckkodshantering, bytesfunktioner, enkel spårbarhet av kvitton, central administration av viktiga funktioner genom EasyPos Admin. Självklart kunna ta betalt med Swish, betalkort, faktura och kanske kontanter. Självklart också integrerat med skattebox samt få ut läsbara, förståliga rapporter samt integrera rapporter med andra system. För restauranger hanteras också bongskrivare.

Kvitton ska kunna skrivas ut, skickas digitalt och för de som inte önskar kvitto möjlighet att slängas på ett godkänt digitalt sätt.

 

Kassautrustning

EasyPos fungerar på PC-datorer, Android och Apple enheter. Vanligtvis kan ni komma igång med befintlig utrustning om det finns eller köpa av oss. Vi förmedlar avtal för kortterminal och mycket bra avtal för inlösen.

   08 – 730 14 14
   info@easypos.se