Ett tryggt val för den mindre verksamheten till den stora kedjan.

Mindre verksamhet

Molnbaserat och kostnadseffektivt kassasystem för olika typer av mindre verksamheter

Två personer som handlar och får hjälp av personal vid ett kassasystem.

Mycket användarvänlig kassa som använder den senaste tekniken med mycket hög säkerhet för er trygghet.

EasyPos är utvecklat för att vara skalbart från den lilla butiken till den stora kedjan. I grunden är EasyPos samma kassa, beroende på behov och verksamhet väljer ni vilka funktioner och integrationer ni behöver.

Det finns dock ett undantag och det är vår minsta kassa, SlimCash, som för övrigt också säljs av Verifone. EasyPos har ingen bindningstid, enkel uppstart och telefonsupport ingår!

 

Vanliga funktioner för den mindre verksamheten

Den mindre verksamheten t ex ett café, torghandel och mindre butiker har behov av att sälja på valfritt pris, använda ett fåtal artiklar, snabbpanel för artiklar, ta betalt med Swish, betalkort och kanske kontanter. Självklart också integrerat med skattebox samt få ut läsbara och förståliga rapporter.

Kvitton ska kunna skrivas ut, skickas digitalt och för de som inte önskar kvitto möjlighet att slängas på ett godkänt digitalt sätt. För att effektivisera den mindre verksamheten ytterligare kan ni med fördel integrera med Fortnox eller Visma för bokföring.

 

Kassautrustning

EasyPos fungerar på PC-datorer, Android och Apple enheter. Vanligtvis kan ni komma igång med befintlig utrustning om det finns eller köpa av oss. Vi förmedlar avtal för kortterminal och mycket bra avtal för inlösen.

   08 – 730 14 14
   info@easypos.se